Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Συγκεντρώσει από ελεημοσύνη 1.400 ευρώ

Το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ που είχε συγκεντρώσει από ελεημοσύνη, κατήγγειλε ένας 56χρονος επαίτης πως… του έκλεψε, μετά μάλιστα από ξυλοδαρμό, ένας 34χρονος ομοεθνής του (υπήκοος Βουλγαρίας) στο κέντρο της Λάρισας.
Η καταγγελία έγινε προχθές το μεσημέρι στην ΕΛ.ΑΣ. από τον 56χρονο, ο οποίος χρησιμοποιεί ως κατάλυμα μια εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία, κοντά στην πλατεία Λαού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 56χρονος επαίτης κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι, ο 34χρονος ομοεθνής του, στις 3 προχθές το μεσημέρι πήγε στην παλιά μονοκατοικία, ζητώντας του εξηγήσεις για μια «κλεμμένη τηλεόραση». Ο 34χρονος φαίνεται πως δεν πείσθηκε από τις εξηγήσεις του επαίτη πως η μονοκατοικία δεν διαθέτει καν ηλεκτρικό ρεύμα και κρατώντας μια μεταλλική σωλήνα, τμήμα ενός παιδικού ποδηλάτου, τον χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματος.
Κατά τη συμπλοκή των δυο ανδρών, ο 56χρονος έπεσε στο πάτωμα και έτσι ο 34χρονος βρήκε την ευκαιρία να του αφαιρέσει ένα αυτοσχέδιο πουγκί που είχε κρεμασμένο από το λαιμό και το οποίο, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει ο ζητιάνος, περιείχε 1.400 ευρώ τα οποία είχε συγκεντρώσει από επαιτεία.
Ο 56χρονος προσέφυγε στο Τμήμα Μεταγωγών της ΕΛ.ΑΣ. αναζητώντας βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τον 34χρονο στο σπίτι του ενώ από την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 ευρώ. Ο 34χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Β.Κ. 


-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...