Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Πωλείται το εργοστάσιο ζάχαρης στη Λάρισα.

Με ελάχιστη τιμή τα 8 εκατομμύρια ευρώ η «Πειραιώς Real Estate» πωλεί το παλιό εργοστάσιο ζάχαρης στη Λάρισα.
Ο ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός είναι ήδη στον «αέρα» και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν φακέλους προσφοράς στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα έως τις 12 το μεσημέρι της 16ης Ιανουαρίου 2017.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, προς πώληση είναι τα 318,7 στρέμματα του ακινήτου μαζί με κτίσματα 27 στρεμμάτων, εκ των οποίων τα 12,1 στρέμματα είναι κατασκευές των μονάδων παραγωγής και τα 14,9 στρέμματα κτίρια διοίκησης, εξυπηρέτησης προσωπικού και αποθήκευσης.

Μαζί με το παλιό εργοστάσιο ζάχαρης της Λάρισας η «Πειραιώς Real Estate» πωλεί:
-Το παλιό εργοστάσιο ζάχαρης στην Ξάνθη έκτασης 691 στρεμμάτων, εκ των οποίων τα 51 στρέμματα είναι κτίσματα (44 στρ. είναι οι παραγωγικές μονάδες του εργοστασίου και 7 στρ. τα κτίρια διοίκησης – εξυπηρέτησης προσωπικού και αποθήκευσης) – ελάχιστη τιμή πώλησης 7,8 εκατ. ευρώ.
-Εγκαταστάσεις γραφείων – εργαστηρίων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (κτίρια 1,7 στρ. σε ακίνητο 83,5 στρ.) – ελάχιστη τιμή πώλησης 3 εκατ. ευρώ.
-Γραφεία 1400 τ.μ. στον 5ο και 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μητροπόλεως (πλατείας Αριστοτέλους) της Θεσσαλονίκης – ελάχιστη τιμή πώλησης 2 εκατ. 730 χιλ. ευρώ.
-Ημιτελές κτίριο 8 ορόφων 4800 τ.μ. στο λιμάνι Θεσσαλονίκης – ελάχιστη τιμή πώλησης 2,9 εκατ. ευρώ.
-Διαμέρισμα 123 τ.μ. στην οδό Σκουφά (Κολωνάκι) στην Αθήνα – ελάχιστη τιμή πώλησης 260 χιλιάδες ευρώ.
Η πώληση των εν λόγω ακινήτων περιλαμβάνεται στη συμφωνία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης με την τράπεζα Πειραιώς για την αναδιάρθρωση των δανείων της.
ΑΘΗΝΑ, Του Ανταποκριτή μας eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...