Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Χασισοφυτεία με 700 δενδρύλλια εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στη Ηλεία Συνελήφθη 50χρονος μετά από καταδίωξη.

Χασισοφυτεία με 700 δενδρύλλια εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στη Ηλεία Συνελήφθη 50χρονος μετά από καταδίωξη


Μέσα σε φυτεία χασίς στην Παλαιά Πέρσαινα Ηλείας, καταδίωξαν και συνέλαβαν 50χρονο οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Οργανωμένη επιχείρηση εντοπισμού της φυτείας από την ΕΛ.ΑΣ.
Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν πραγματοποίησαν έρευνα στην περιοχή, εντόπισαν τη φυτεία και βρήκαν το δράστη μέσα σε αυτή. Αν και προσπάθησε να διαφύγει τελικά συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φυτεία ήταν άρτια οργανωμένη και αριθμούσε πάνω από 700 δενδρύλλια τα οποία δεν ξεπερνούσαν σε ύψος τα πενήντα εκατοστά και ήταν άρτια οργανωμένη.

Το παρελθόν του δράστη
Ο δράστης βαρύνεται με πολλές καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και ληστείες που προκάλεσαν αίσθηση στην Ελλάδα, μιας και ανήκε σε πολύ γνωστή σπείρα εγκληματιών. Στο παρελθόν το 2012, ήταν ο ίδιος που είχε συνεληφθή στην περιοχή της Ηλείας, έχοντας στην κατοχή του ένα πλαστικό βαρέλι με πενήντα κιλά αποξηραμένης κάνναβης.
Η Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου κατάφερε να φέρει στο φως τη μεγάλη φυτεία και ταυτόχρονα εντόπισε και συνέλαβε το δράστη, που θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.


Πηγή  :http://www.thetoc.gr

... διαβάστε το στο ZHTA blog ► http://www.omadazita.gr/2015/05/blog-post_116.html#ixzz3aPBFLuaU



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...