Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Σοβαρά τραυματισμένος 27χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα, 27χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.
Ο 27χρονος Λαρισαίος τραυματίσθηκε όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 60χρονη Λαρισαία, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Δαβάκη και Καραμπίλια, στη συνοικία της Νεάπολης.
Ο 27χρονος κινούταν στην οδό Δαβάκη και με κατεύθυνση την περιφερειακή οδό Τρικάλων, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούσθηκε με το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 60χρονη, που κινούταν στην οδό Καραμπίλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της πρόσκρουσης, ο 27χρονος μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε για να χτυπήσει αρχικά σε μεταλλική περίφραξη δέντρου και στη συνέχεια σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...