Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

GREEBALS 100% φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά

H GREEBALS είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία αρωματικών - φαρμακευτικών φυτών. Έπειτα απο 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορες καλλιέργειες,τα τελευταία χρόνια αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.
Με μεγάλο μεράκι και αγάπη για το αντικείμενό μας  αναζητήσαμε νέα προϊόντα τα οποία έχουν βάση τα βότανα,όπως: αρωματισμένα ελαιόλαδα και αιθέρια έλαια. 
Με αμείωτο το ενδιαφέρον και την αγάπη μας,με συνέπεια και υπευθυνότητα,σκοπός μας είναι να έχουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα.

Κρύα ροφήματα βοτάνων υψηλής διατροφικής αξίας με γλυκαντική ουσία ΜΟΝΟ βιολογική στέβια και εξαιρετικής ποιότητας μέλι.


http://greebals.gr/el/rofimata-votanon



My idea came true by GREEBALS.
SOPHIA’S MASTIC TEA: Ρόφημα πράσινου τσαγιού με μαστίχα Χίου και στέβια. Η μαστίχα Χίου αναγνωρίστηκε πρόσφατα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ως θεραπευτική για τις κοινές παθήσεις του ανθρώπινου πεπτικού συστήματος. Το πράσινο τσάι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ενισχύει τη δράση της.




ΒΙΝΤΕΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...