Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Προσκυνηματική ιππική εξόρμηση πραγματοποίησε για δέκατη χρονιά ο Ιππικός Όμιλος Τυρνάβου «Ο Άγιος Γεώργιος» στο εξωκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, στο λόφο του Κάστρου Δαμασίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»

 Προσκυνηματική ιππική εξόρμηση πραγματοποίησε για δέκατη χρονιά ο Ιππικός Όμιλος Τυρνάβου «Ο Άγιος Γεώργιος» στο εξωκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, στο λόφο του Κάστρου Δαμασίου. Τα μέλη του Ομίλου πλαισιωμένα και με φίλους ιππείς από Φαλάνης, Γόννους και Λάρισα με εικοσιπέντε αναβάτες και άλογα και μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, δίπλα στον ορμητικό Τιταρήσιο κατέκλυσαν τον κεντρικό δρόμο του Δαμασίου και με μπροστάρη τον αειθαλή 78χρονο Αθανάσιο Λέτσιο, ανέβηκαν με τα άλογα στο εξωκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων. Το πρόγραμμα περιείχε επίσης και διάλειμμα με τσιπουράκι και εκλεκτούς μεζέδες στην πλατεία του χωριού. Τους ιππείς υποδέχτηκε υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαμασίου κ. Γιώργος Τσανάκας. Αργά το απόγευμα επέστρεψαν στον Τύρναβο ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...