Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Δράση για την παράνομη στάθμευση από το Δήμο Τυρνάβου

Με μια ευγενική επισήμανση-παρότρυνση προς τους πολίτες ο Δήμος Τυρνάβου προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα που είναι το παράνομο παρκάρισμα.
Στελέχη του Δήμου Τυρνάβου κολλάνε αυτοκόλλητα με το μήνυμα «λίγο πιο κάτω υπάρχει χώρος στάθμευσης» στο τζάμι των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων.
Η δράση αυτή είναι η πρώτη μιας γενικότερης προσπάθειας ώστε να αντιμετωπιστεί το παράνομο παρκάρισμα, ιδιαίτερα στο κέντρο και τους πεζόδρομους της πόλης του Τυρνάβου.
Η προσπάθεια αυτή κινείται παράλληλα με τη δουλειά της αστυνομίας, δεν γίνεται και δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις δικές της ενέργειες, μιας που η παρακολούθηση και ο έλεγχος της κυκλοφορίας εμπίπτει αποκλειστικά στη δικαιοδοσία της αστυνομίας.
Με τη δράση αυτή υπενθυμίζεται στους πολίτες η ύπαρξη χώρων στάθμευσης λίγα μέτρα πιο πέρα. Το αυτοκόλλητο μπαίνει  στο τζάμι του αυτοκινήτου με σκοπό να λάβει το μήνυμα ο οδηγός και εύκολα να το ξεκολλάει από το αυτοκίνητό του, τραβώντας το από ενδεικνυόμενο σημείο. Το αυτοκόλλητο διαθέτει ειδική κόλλα ώστε να μην αφήνει στίγματα κατά την απομάκρυνσή του. Αυτός είναι ένας τρόπος να επισημανθεί το πρόβλημα άμεσα στους πολίτες που εμπλέκονται και το δημιουργούν. Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις με σχετικό αντικείμενο. Ο δήμος ελπίζει στην κατανόηση των πολιτών και στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...