Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ: Ρήμαξαν κοτέτσια σε Γιάννουλη και Νίκαια

Άλλοι κλέβουν σπίτια, αναζητώντας χρήματα ή χρυσαφικά και άλλοι κλέβουν... κοτέτσια για τον επιούσιο. Ο λόγος για τέσσερις κλέφτες που εντοπίσθηκαν προχθές βράδυ να κλέβουν... κότες από οικόπεδο στη Γιάννουλη αλλά και για έναν ακόμη κλεφτοκοτά που βρέθηκε με κλεμμένες κότες στη Νίκαια. Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. απέδωσαν τις κότες στον ιδιοκτήτη αφού συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο από τους τέσσερις κλεφτοκοτάδες. Σε αντίθεση με τη δεύτερη περίπτωση που αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν μεν τον κλεφτοκοτά ο οποίος νωρίτερα όμως είχε προλάβει να τις σφάξει.
Αργά προχθές το βράδυ στη Γιάννουλη, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν δύο Λαρισαίους ηλικίας 37 και 24 ετών να περιμένουν σε αγροτικό αυτοκίνητο έξω από περιφραγμένο οικόπεδο στο οποίο είχε κοτέτσι ένας 65χρονος κάτοικος της περιοχής. Στην καρότσα του αγροτικού βρέθηκε ένα τσουβάλι μέσα στο οποίο ήταν ζωντανές 6 κότες ενώ κατά την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο Λαρισαίοι που συνελήφθησαν τελικά, ανέμεναν τους άλλους δύο συνεργούς τους οι οποίοι βρίσκονταν στο οικόπεδο και αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών, πέρασαν την περίφραξη γειτονικού σχολικού συγκροτήματος και διέφυγαν τη σύλληψη.
Οι εξηγήσεις βεβαίως των δυο συλληφθέντων ότι έκλεψαν τις κότες «για να ταΐσουν τα παιδιά τους» δεν έγιναν πιστευτές από τους αστυνομικούς αφού στην καρότσα του αγροτικού, εκτός από τις κλεμμένες κότες, μεταξύ άλλων βρέθηκαν επίσης, ένας μεγάλος «κόφτης» μετάλλων και μια μεταλλική «σκύλα». Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον των δικαστικών αρχών και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα προσδιορίσθηκε τακτική δικάσιμος.
ΝΙΚΑΙΑ
Στη δεύτερη περίπτωση, στις 2 χθες τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας. Στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε ένα τσουβάλι το οποίο περιείχε σφαγμένες 5 κότες, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να... δικαιολογήσει ο συλληφθείς κλεφτοκοτάς που σήμερα θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.
Β.Κ.
-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...