Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή υπηρεσιών Παιδίατρου στον Ο.Κ.Π.Δ.Τ.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου ανακοινώνει τη διενέργεια εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κατάθεση προσφορών και με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών Ιατρού (Παιδίατρος) για τον ιατρικό έλεγχο και την φροντίδα των νηπίων του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. Τυρνάβου από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31-12-2016», αντί του ενδεικτικού προϋπολογισμού των 3.500,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
Οι προσφορές θα κατατίθενται μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στο γραφείο Διεύθυνσης του Ο.Κ.Π.Δ.Τ  σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι και την 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2016  και ώρα 13:00, που θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών.
 Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
•Αίτηση –Υπεύθυνη δήλωση (ειδικό έντυπο Ο.Κ.Π.Δ.Τ) 
•Φωτοαντίγραφο του Α.Δ.Τ.
•Τίτλος σπουδών
•Άδεια άσκησης επαγγέλματος
•Βεβαίωση ιδιότητας μέλους του Ιατρικού Συλλόγου.
•Άδεια χρησιμοποίησης του τίτλου ιατρικής αντίστοιχης ειδικότητας.  
Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι φυσικά πρόσωπα ή Εξωτερική Υπηρεσία Προστασίας και Πρόληψης (ΕΥΠΠ) και μπορούν να δώσουν προσφορά μερικώς ή ολικώς της παρεχόμενης υπηρεσίας.
Για τη μελέτη, το τεύχος τεχνικών προδιαγραφών – ενδεικτικός προϋπολογισμός παροχής υπηρεσιών Παιδιάτρου και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση του Ο.Κ.Π.Δ.Τ, τηλέφωνο: 2492350181-182 & Fax 2492350187, κ. Κοκότη Θεολογία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...