Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Αμπελώνας - Τύρναβος: Ξεκινούν τα προγράμματα γυμναστικής από την Κ.Ε.ΔΗ.Τ.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (Κ.Ε.ΔΗ.Τ) στα πλαίσια του προγράμματος «Άθληση για όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενημερώνει ότι κατά την περίοδο 2015-2016 θα πραγματοποιηθούν προγράμματα   εκγύμνασης παιδιών και ενηλίκων.   
Στον Τύρναβο θα πραγματοποιηθούν τμήματα aerobic, pilates, μοντέρνου χορού, ρυθμικής και γυμναστικής για ΑΜΕΑ και θα γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται. 
Επίσης θα πραγματοποιηθεί ένα τμήμα Γυμναστικής στο χώρο του γυμναστηρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, με τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Τρίτη 19.15 – 20.15 και Πέμπτη 18.00 – 19.00.
Στον Αμπελώνα θα πραγματοποιηθούν τμήματα aerobic, pilates και ρυθμικής σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα πρωινά τμήματα στον Αμπελώνα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου, ενώ τα απογευματινά στο χώρο του γυμναστηρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. 
Καλούνται  όσοι δημότες (παιδιά & ενήλικες) επιθυμούν να συμμετέχουν  σε τμήματα άθλησης, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Τ. (πλησίον Κ.Ε.Π., Κεντρική πλατεία Τυρνάβου) τις πρωινές ώρες από τις 9:00 π.μ. έως  και τις 2:00 μ.μ. 
Στον Αμπελώνα η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει στο  Κ.Ε.Π. Αμπελώνα, τις πρωινές ώρες από τις 9:00 π.μ. έως τις  2:00 μ.μ.  
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2493 50323. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...