Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Νέα διάρρηξη στο Ιατρείο Αμπελώνα

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα


Στόχος δραστών έγινε προχθές τη νύχτα, για άλλη μια φορά, το Αγροτικό Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα. Ο δράστης έσπασε την εξωτερική πόρτα του Ιατρείου εισήλθε στον χώρο και στη συνέχεια παραβίασε την πόρτα των νοσηλευτών αφαιρώντας έναν φορητό υπολογιστή, άλλον ένα υπολογιστή και το πληκτρολόγιό του και άλλα αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μάλλον αναζητούσε φάρμακα στον χώρο του Ιατρείου χωρίς όμως να βρει.
Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου έφτασαν στον χώρο. Παράλληλα στον χώρο έφτασαν οι αντιδήμαρχοι Κώστας Χρυσοβέργης και Χρήστος Τσιόπας. Μετά τις έρευνες της Αστυνομίας, οι δύο αντιδήμαρχοι ήρθαν σε επαφή με τεχνικούς με σκοπό την επιδιόρθωση αφ’ ενός των ζημιών και αφετέρου την καλύτερη θωράκιση σε ό,τι αφορά στις πόρτες και τα παράθυρα ώστε μελλοντικά οι κλέφτες να μην μπορούν να εισέρχονται στον χώρο του Αγροτικού Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου. 


EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...