Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Τα κάλαντα στον Δήμαρχο Τυρνάβου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Γιορτινή ατμόσφαιρα και στο δημαρχείο Τυρνάβου, όπου πολλοί συμπολίτες το επισκέφθηκαν για να πουν τα Χρόνια Πολλά για τα Χριστούγεννα στον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση τους παραβρισκόμενους αντιδημάρχους κ. Χρήστο Τσιόπα και Κωνσταντίνο Κουλιό, τους διευθυντές του Δήμου κ. Πέτρο Οντούλη, Δημήτρη Γερακίνη, τον διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΤ κ. Κώστα Παπαϊωάννου προϊσταμένους υπηρεσιών αλλά και τους εργαζόμενους.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία της πολυπληθούς Φιλαρμονικής του Δήμου υπό τη νέα διεύθυνση του ταλαντούχου μαέστρου κ. Θέμη Σαμαντζή.
Επίσης οι εργαζόμενοι του Δήμου στη 1 μετά το μεσημέρι οργάνωσαν μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα με ανταλλαγή ευχών, με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και αφρώδη οίνο Τυρνάβου.
Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Τους ευχαρίστησε όλους και όλες για το ζήλο και την εργασία που δείχνουν μέσα πολλές φορές και σε αντίξοες συνθήκες ώστε παρά την έλλειψη προσωπικού ο Δήμος Τυρνάβου να λειτουργεί άψογα εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...