Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΛΑΡΙΣΑ: Ανασύρθηκε ζωντανή από τα παγωμένα νερά του Πηνειού

Άγιο είχε 72χρονη γυναίκα η οποία κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, βρέθηκε, χθες, γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι στην κοίτη του Πηνειού ποταμού στο ύψος του Αγίου Αχιλλίου και δίπλα στο λιμανάκι.

Την 72χρονη αντιλήφθηκε μέσα στο ποτάμι περαστικός συμπολίτης ο οποίος τη συγκράτησε για να μην παρασυρθεί από τα νερά ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία. Άμεση ήταν η παρέμβαση των ανδρών του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας κλιμάκιο του οποίου έφτασε στο χώρο του συμβάντος με δύο οχήματα και έξι άνδρες οι οποίοι και με τη συνδρομή της Αστυνομίας ανέσυραν την άτυχη γυναίκα από τα παγωμένα νερά του ποταμού. Στη συνέχεια τη σκέπασαν με κουβέρτα ώσπου να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο παράγοντες ήταν εκείνοι που κυριολεκτικά έσωσαν τη ζωή της γυναίκας.

Ο πρώτος ο εθελοντισμός του συμπολίτη που την κρατούσε μέσα στο ποτάμι χωρίς αυτή να παρασυρθεί από τα νερά καθώς και η άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ

ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...