Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ:Το Μαγικό Βιβλίο Δωροευχές στο Αρχοντικό του Αη Βασίλη.

Το Μαγικό Βιβλίο Δωροευχές της Κάκιας Χαλήμαγα - Χατζή παρουσιάζεται από το εργαστήρι Δημιουργική Πόρτα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα στο Αρχοντικό του Αη Βασίλη στον Τύρναβο.
Δυο όμορφες παραμυθούδες συναντούν τη γιαγιά των Χριστουγέννων, που θυμάται μια χριστουγεννιάτικη ιστορία. Όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα στον Β. Πόλο όλα αναστατώνονται. Το χριστουγεννιάτικο αστεράκι ξυπνάει και πιάνει δουλειά. Ξυπνάει πρώτα όλα τα αδέλφια του τα αστέρια και φωτίζεται ο ουρανός. Εκείνα ξυπνούν τα 4 γέρικα δένδρα΅της Μαστοριάς, της Υπομονής, της Εργατικότητας και το δένδρο Μεράκι που προσκαλούν τους κατοίκους τους, τους κοκκινοσκούφηδες ποντικούς και τα μυρμήγκια με τις άσπρες μπότες να βοηθήσουν τα ξωτικά να ετοιμάσουν τα δώρα του Αη Βασίλη. Όλοι χαρούμενοι έπιασαν δουλειά μέχρι που εμφανίστηκε το ζημιάρικο ξωτικό ο Τραλλαλάμ. και όλοι εξαφανίστηκαν. Ο Τραλλαλάμ κρύφτηκε σε ένα μυστικό δωμάτιο, όπου συνάντησε τους Ευχούληδες, που του έδειξα;ν το δρόμο για τον Άγιο Βασίλη. Τον συνάντησε και ζήτησε τη συμβουλή του και εκείνος του χάρισε ένα χρυσό αστεράκι για να δίνει δώρο στα παιδιά...όμως στα γράμματα των παιδιών κανένα δεν ζητούσε αστεράκι. Ο Τραλλαλάμ στενοχωρήθηκε πολύ και έβαλε τα κλάματα. Τότε τα ξωτικά κατάλαβαν πως δεν ήταν κακός και έγιναν φίλοι του και ο Τραλλαλάμ έκανε μια ευχή "τα παιδιά όλου του κόσμου να κάνουν για δώρο ευχές και να ζούμε όλοι καλύτερα!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...