Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ετοιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους και να κάνουν έτσι το καλύτερο και ομορφότερο δώρο αγάπης και ζωής στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Οι Αιμοδοσίες της "ΕΛΠΊΔΑΣ" για τα Χριστούγεννα στον Αμπελώνα και στα Δελέρια
Συνεχίστηκε την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου στον Αμπελώνα και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 21-12-2015 στα Δελέρια το τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του Σ.Ε.Α. Αμπελώνα, που κάθε χρόνο μέσα στο Δεκέμβριο οργανώνει ο Σύλλογος "Η ΕΛΠΊΔΑ" για τα Χριστούγεννα.
Στο κάλεσμα του Συλλόγου για συμμετοχή στις αιμοδοσίες του αυτές ανταποκρίθηκαν πάνω από 110 συμπολίτες μας, που προσήλθαν στους χώρους της αιμοδοσίας στη Ροδιά, στον Αμπελώνα και στα Δελέρια, έτοιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους και να κάνουν έτσι το καλύτερο και ομορφότερο δώρο αγάπης και ζωής στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Τελικά, συγκεντρώθηκαν 93 φιάλες αίματος, που διατέθηκαν στο Γ.Ν. Λάρισας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε αίμα, που κάθε χρόνο μέσα στις γιορτές παρουσιάζονται στα Νοσοκομεία μας.
Όλους τους αιμοδότες μας και αυτούς που ήρθαν στις αιμοδοσίες μας για τα Χριστούγεννα, αλλά και εκείνους που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να έρθουν, τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε "Χρόνια πολλά" "Καλά Χριστούγεννα" κι "Ένα Ευτυχισμένο, Χαρούμενο, Ειρηνικό και Αναίμακτο Νέο Έτος 2016".
Παρακάτω επισυνάπτουμε κάποιες φωτογραφίες από τις αιμοδοσίες μας στον Αμπελώνα και στα Δελέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...