Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

«Το ποτήρι ξεχείλισε» δηλώνει στην «Ε.τ.Δ.» το στέλεχος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων και πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Ζήσης Παρλίτσης (φωτ.).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Σε μια δυναμική κίνηση με το βλέμμα πάντα στην Αθήνα και με σκοπό να κατεβούν και να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους προχωρούν σήμερα Δευτέρα, ως πρώτη κίνηση διεκδίκησης όσων δικαιούνται «και η κυβέρνηση κωλυσιεργεί να δώσει», οι κτηνοτρόφοι του νομού Λάρισας με την κατάληψη των κεντρικών γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλίας στη Λάρισα.
«Το ποτήρι ξεχείλισε» δηλώνει στην «Ε.τ.Δ.» το στέλεχος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων και πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Ζήσης Παρλίτσης (φωτ.).
Ο κ. Παρλίτσης μεταφέρει τις έντονες διαμαρτυρίες του κτηνοτροφικού κόσμου του νομού, αλλά και ευρύτερα, για τον εμπαιγμό προς αυτούς σε ό,τι αφορά στις νέες πληρωμές της εξισωτικής που αφορά στα έτη 2013 και 2014.
«Ρώσικη ρουλέτα» σημειώνει ο κ. Παρλίτσης είναι οι πληρωμές της εξισωτικής, κι ενώ όλοι δικαιούνται τις πληρωμές ωστόσο παίρνουν ορισμένοι «υπόλοιπα» ή «έναντι», ενώ άλλοι είναι ακόμα στο περίμενε. «Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο» και οι κτηνοτρόφοι παίρνουν το μέλλον τους στα χέρια τους». Έτσι σήμερα Δευτέρα στις 11 το πρωί αναμένεται δυναμική διαμαρτυρία στη Λάρισα έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ και κατάληψή τους, ενώ αν δεν υπάρξει άμεσα λύση τότε η κινητοποίηση θα συνεχιστεί δυναμικά στην Αθήνα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...