Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Υπερψηφίστηκε, όπως αναμενόταν, ο απολογισμός και ισολογισμός του οικονομικού έτους 2014, του Δήμου Τυρνάβου, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Υπερψηφίστηκε, όπως αναμενόταν, ο απολογισμός και ισολογισμός του οικονομικού έτους 2014, του Δήμου Τυρνάβου, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Τον απολογισμό – ισολογισμό υπερψήφισαν οι παρατάξεις της πλειοψηφίας του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, καθώς και των μειοψηφιών του κ. Νίκου Μαλάκου και της κ. Αναστασίας Ψύρρα ,ενώ αντίθετα καταψήφισαν οι παρατάξεις του κ. Στέλιου Ροντούλη και του κ. Στέλιου Χατζηκράχτη. Η υπερψήφιση στηρίχθηκε στο επιχείρημα ότι πρόκειται για οικονομικής φύσης διαδικασία καθώς και ότι ο Δήμος έχει συνέχεια.
Κατά την παρέμβασή του ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος αναφερόμενος στην υπερψήφιση απολογισμού και ισολογισμού του 201, που αφορούσε κυρίως το τελευταίο διάστημα της δημαρχίας του, υποστήριξε ότι πρόκειται για απόφαση που έχει να κάνει με τυπικό οικονομικό ζήτημα του Δήμου Τυρνάβου.

Από την πλευρά του με δήλωσή του στην «Ε» δικαιολογώντας την αρνητική ψήφο της «Δράσης Πολιτών» ο επικεφαλής της παράταξης κ. Στέλιος Ροντούλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι στη συνεδρίαση: «Βρεθήκαμε ενώπιον μια οξύμωρης και αντιφατικής κατάστασης. Ενώ προεκλογικά η νυν δημοτική αρχή έσκιζε τα ιμάτιά της για κακοδιαχείριση, τα ελλείμματα, και τις ατασθαλίες της δημοτικής αρχής του κ. Μαλάκου τώρα προχώρησε στην υπερψήφιση του απολογισμού – ισολογισμού του 2014. Αυτό μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και θα πρέπει να το καταδικάσουν οι δημότες πόσο μάλλον που η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση δεν προχώρησε ούτε σε μια απλή έκθεση της κατάστασης που παρέλαβε από την απελθούσα δημοτική αρχή του κ. Μαλάκου…»

Αρνητική και η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Στέλιου Χατζηκράχτη η οποία καταψήφισε κατηγορώντας τη σημερινή δημοτική αρχή ότι στηρίζει την προηγούμενη του κ. Μαλάκου και που σιγοντάριζε την συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και που την ίδια πολιτική και η σημερινή δημοτική αρχή με του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...