Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου από την Κ.Ε.ΔΗ.Τ.

 Η Κ.Ε.ΔΗ.Τ. ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών της με αντικείμενο τη διαχείριση Ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». 
  Στο πλαίσιο του ανωτέρω έργου 1 άτομο ειδικότητας Οικονομολόγου θα απασχοληθεί έως 31/08/2016, που είναι και η ημερομηνία ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». 
  Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κεντρικής Πλατείας 5, Τύρναβος, 40100.
  Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
  Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 28/09/2015 έως και 02/10/2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...