Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα φεστιβάλ για αυτοκίνητα και μηχανές θα γίνει σε λίγες ημέρες στη Λάρισα.

Ένα φεστιβάλ για αυτοκίνητα και μηχανές θα γίνει σε λίγες ημέρες στη Λάρισα. Μάλιστα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα εξής: «Ο κόσμος της αυτοκίνησης σας περιμένει από 9 έως 11 Οκτωβρίου στο 1ο Auto Moto Festival! Καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων/ μοτοσικλετών, ανταλλακτικά/ αξεσουάρ, βελτιώσεις, θεαματικά Show από κασκαντέρ και άλλα, στον πολυτελέστερο και μεγαλύτερο multifunctional χώρο της κεντρικής Ελλάδος, το εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza στη Λάρισα!
Το 1ο Auto Moto Festival είναι γεγονός! Στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της Ελλάδας ένας ολόκληρος κλάδος σε πλήρη ισχύ, δείχνει τον δυναμικό δρόμο για την αντιμετώπιση της κρίσης, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη γιορτή του είδους στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια θεματική παρουσίαση του κλάδου εντός του εμπορικού κέντρου Pantheon Plaza και έτσι μια ακόμα πρωτοπορία για τη Λάρισα κατακτιέται. Οι επισκέπτες του τριημέρου μεταξύ 9 και 11 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τα τελευταία μοντέλα της αγοράς σε τετράτροχα και δίτροχα, όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τον κλάδο, και φυσικά να απολαύσουν πληθώρα shows από τους κορυφαίους στο είδος : Αμάξι στις 2 ρόδες, Moto Stunt, Auto Stunt Drift, ATV Drift, ATV Stunt, BMX Flat, Scooter Stunt, BMX Trial, Super Motard και πολλά ακόμη σας περιμένουν στο 1ο Auto Moto Festival».
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη! Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Ελευθερία» και το Radio Polis 99,4. Διοργάνωση Auto-Moto Festival, eXpro Hellas.
ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...