Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, «ΑΝΟΙΞAN» ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ~ Καλή χρονιά και το 14 για τον Οινοποιητικό Τυρνάβου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Θετική και σταθερή ήταν και παραμένει η παρουσία του Αγροτικού Oινοποιητικού Συνεταιρισμού Tυρνάβου και το 2014 στην τοπική αγροτική και όχι μόνο οικονομία της περιοχής, αφού και την περασμένη χρονιά, δίνοντας καλές τιμές στους συνεταίρους παραγωγούς στα σταφύλια που εισκομίζουν, κράτησε και πάλι ψηλά τις τιμές στην επαρχία ολόκληρη προσφέροντας παράλληλα ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές στον καταναλωτή.
Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, κατά την οποία εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις του Συνεταιρισμού για το 2014, και ο προϋπολογισμός του 2015.
Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, κ. Αγησίλαος Ραψανιώτης, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα κατά το 2014, καθώς και στις άοκνες προσπάθειες του ιδίου και των μελών του Δ.Σ., για την επίλυση των προβλημάτων του Συνεταιρισμού, καθώς επίσης και γενικότερα των αμπελουργών της περιοχής. Ζήτησε όμως, την ενεργότερη συμμετοχή των μελών του Συνεταιρισμού στις παραπάνω προσπάθειες.
AYΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟ 2014
 Το 2014 ο Συνεταιρισμός κατόρθωσε, και πάλι, να αυξήσει τις πωλήσεις των προϊόντων του. Έτσι μπόρεσε να σταθεί δυνατά στην αγορά και να αποδείξει, πως με τη συνεχή προσπάθεια, την επιμονή στην ποιότητα με προσιτές τιμές, και την καλή συνεργασία με τους εργαζόμενους, μπορούν και οι Συνεταιρισμοί, που τόσο πολύ έχουν κατηγορηθεί για την αποτελεσματικότητά τους, να στέκονται επάξια η και καλύτερα ακόμη από τις ιδιωτικές εταιρίες, στις αγορές και να προστατεύουν τα συμφέροντα των μελών τους.
 Ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα ζητήματα του Συνεταιρισμού, και πάρθηκαν οι απαραίτητες αποφάσεις για τη συνέχιση της ομαλής πορείας του.
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο γενικός γιευθυντής κ. Βαγγέλης Σίκαλος, που αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό του 2015, προβλέποντας θετικά οικονομικά αποτελέσματα, και στον προγραμματισμό της δράσης του Συνεταιρισμού για το 2015.
 Επίσης τον λόγο πήραν, ο προϊστάμενος λογιστηρίου κ. Δ. Τσιτσιγιάννης και ο ορκωτός ελεγκτής κ. Δημ. Ζυγελόπουλος, που με τη σειρά τους αναφέρθηκαν στις οικονομικές καταστάσεις του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...