Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Χορευτική πανδαισία στον Τύρναβο από τα χορευτικά συγκροτήματα του Αμπελώνα

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα, του Συλλόγου Σκαμνιώτων κα του Συλλόγου Σαμαριναίων.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Συνολικά χόρεψαν έξι συγκροτήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων παρουσιάζοντας χορούς από Θεσσαλία, Ήπειρο και Μακεδονία.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Αναστασία Νταλαμπέκα, η οποία παρουσίασε και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Στη συνέχεια χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Σκαμνιωτών κ. Δημήτρης Κοντοκώστας. Ο κ. Κοντοκώστας μίλησε για τον σύλλογο, και τις δραστηριότητές του αλλά και για την μεγάλη ιστορία της Παλιάς Σκαμνιάς. Στο ίδιο κλίμα και η παρέμβαση του προέδρου των Σαμαριναίων για το σύλλογο και την ιστορική Σαμαρίνα κ. Ηλία Πλησιώτη.
 Τα χορευτικά τμήματα συνόδευαν οι υπεύθυνοι χοροδιδάσκαλοί τους, της Δ.Κ. Αμπελώνα κ. Εύη Καλοπίτα, των Σκαμνιώτων κ. Ελένη Φλίκα και των Σαμαριναίων κ. Κατερίνα Νυχτερίδα.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρούλα Σουρλατζή - Ζαχαράκη, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Χρυσοβέργης, η πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Δ. Τυρνάβου κ. Φανή Λαγκιόλη – Μπίλιου, μέλη του δημοτικού συμβουλίου κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...