Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Επίλογος σήμερα στον Αμπελώνα στον τελευταίο επίσημο αγώνα της φετινής περιόδου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Πέφτει σήμερα η αυλαία των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της φετινής περιόδου για τον Αμπελωνιακό ο οποίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ για προβιβασμό στην Γ’ Εθνική θα υποδεχθεί τον Αλμυρό (17.00).
Το παιχνίδι δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η μάχη της ανόδου είχε κριθεί την προηγούμενη Κυριακή με την Πύδνα Κίτρους να «κλειδώνει» και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου και κατά συνέπεια ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Τάκης Παραφέστας συμπεριέλαβε στην αποστολή αρκετά νέα παιδιά. Πρόκειται για τους Πούλιο, Αρσένη, Νταφούλη, Ανατολίτη και Γκουγκουλή από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου. Εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Κούρος και Ρόκα καθώς επίσης και ο Κωτούλας ο οποίος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και για το λόγο αυτό η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αμπελωνιακού του εύχεται βίο ανθόσπαρτο.
Αναλυτικά, για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας κάλεσε τους Γκικούδη, Πρικάκη, Γκόλτσο, Γρηγορίου, Παλάσκα, Μπίκο, Κακαβίτση, Τσετιροκλή, Βραζιτίκο, Περήφανο, Τζιατρτζιάνη, Χατζούλη, Βούκια, Πούλιος, Αρσένης, Νταφούλης, Ανατολίτης, Γκουγκουλής και Νικολακούλη.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Ατρόμητος Παλαμά – Πύδνα Κίτρους: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Τζανής (Τρικάλων), Τζιουβάρας (Κοζάνης), παρ. Παπακώστας (Φθιώτιδας)
Αμπελωνιακός – Γ.Σ. Αλμυρού: Πάνος, Μωυσιάδης, Παπαλαζάρου (Ηπείρου), παρ. Κλειτσάκης (Φθιώτιδας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες):
Πύδνα Κίτρους   8-3         13
-----------------------------------
Ατρόμητος Παλαμά         6-2         8
Αμπελωνιακός   3-5         5
ΓΣ Αλμυρού         3-10       1
ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Β.
Εν τω μεταξύ η φετινή χρονιά για τον Αμπελωνιακό θα κλείσει και τυπικά την ερχόμενη Παρασκευή με την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Η απονομή θα γίνει στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου η οποία θα ξεκινήσει στις 20.00 στο γήπεδο Αμπελώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.! tirnavitikanea.gr

  Αγαπητοί φίλοι και φίλες το blogger μας μεταφερθήκαμε σε ενα επίσημο διαμορφωμένο σάιτ στο  http://www.tirnavitikanea.com Σας περιμένου...